Engels leren in Manchester voor volwassenen


Leer Engels in Manchester! Manchester is de op vier na grootste stad van Engeland en wordt ook wel de Noordelijke hoofdstad genoemd. De stad beschikt over veel culturele bezienswaardigheden. Ook zijn er veel evenementen in de stad waar je aan kunt deelnemen terwijl je Engels leert in Manchester, zoals het Manchester Food and Drink Festival en het Warehouse Project, waarop artiesten van over de hele wereld hun muziek ten gehore brengen. Het is zeker ook aan te raden om naast het Engels leren een keer een wedstrijd te gaan kijken van Manchester United of Manchester City, er is geen betere manier om de echte Manchester mentaliteit te ervaren. De inwoners van Manchester, beter bekend als de Mancunians, staan bekend om hun ontspannen karakter welke je zult leren waarderen tijdens je verblijf in de stad en dit zal ongetwijfeld bijdragen aan een positieve ervaring. Kortom Manchester is een uitstekende bestemming om Engels te leren!

Engels leren op een internationale taalschool

In Manchester kun je Engels leren op een internationale taalschool. De taalschool is gelegen in een historisch gebouw in het centrum van Manchester. De school heeft veel ervaring in het Engels leren. De docenten die de Engelse les geven hebben in veel landen gewoond en Engelse les gegeven. 

Verschillen taalcursussen Engels voor volwassenen

Als volwassene kan je de Engelse taal leren doormiddel van een van onze taalcursussen: de intensieve cursus, de intensieve cursus in de middag en een Cambridge examencursus. De meest gekozen cursus is de “intensieve cursus Engels”, dit is de standaard cursus in groepsverband. De intensieve cursus bestaat uit 20 of 30 lesuren per week in een kleine en internationale groep. Studenten die graag een officieel examen willen doen, kunnen zich aanmelden voor de Cambridge examencursus of de IELTS cursus.

Leer Engels in Manchester en dompel je volledige onder in de Engelse taal en cultuur

De school organiseert een uitgebreid programma met leuke activiteiten waarbij je de mogelijkheid hebt om te socializen met andere studenten en Engels te spreken. Er worden bijvoorbeeld bezoeken aan musea, theaters en pubs georganiseerd. Ook wordt er als activiteit films gekeken op school of ze gaan lekker uit eten. In het weekend worden er trips georganiseerd naar plaatsen als het Lake District, Chester, Liverpool, York, Londen of Oxford.

Verblijf in Manchester bij een gastgezin

Tijdens het Engels leren in Manchester kun je bij een Engelstalig gastgezin verblijven. Als je in een gastgezin verblijft, verblijf je in een eenpersoons-of tweepersoonskamer. Door in een gastgezin te verblijven kan je direct je kennis die je hebt geleerd tijdens de Engelse taalcursus oefenen. Ook ontdek je de tradities van de stad én kan het gezin je lokale tips geven, leuk voor wanneer je de stad in gaat met je mede studenten! Het is in Manchester ook mogelijk om in een residentie te verblijven. 

Nieuwsgierig geworden naar alle taalcursussen Engels in Engeland voor volwassenen? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een cursus via StudyTravel?  Bekijk alle taalcursussen in het buitenland op onze website!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op The Essential English Centre

Onze partnerschool in Manchester bevindt zich middenin het stadscentrum van Manchester aan een prestigieuze straat. De school is gevestigd in een historisch pand en beschikt over alle benodigde faciliteiten om optimaal Engels te kunnen leren. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €644

Weer in Manchester

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 15 7 6
June 18 10 6
July 19 12 5
Aug 19 12 5
Sept 17 10 4
Oct 13 7 2
Nov 9 4 1
Dec 7 2 1
Jan 5 0 1
Feb 6 1 2
Mar 8 2 3
Apr 11 4 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes