Engels leren in Manchester voor volwassenen


Leer Engels in Manchester, de stad bij uitstek om uitgebreid te shoppen, lekker uit eten te gaan en van het bruisende nachtleven te genieten. Deze stad, waar de industriële revolutie in gang werd gezet, is de op twee na grootste stad van Engeland. Manchester staat alom bekend als de Noordelijke hoofdstad en biedt alle culturele bezienswaardigheden die je in elke grote stad vindt. Ook is er een keur aan fantastische evenementen waar je deel aan kunt nemen terwijl je Engels leert in Manchester, zoals het Manchester Food and Drink Festival en het Warehouse Project, waarop artiesten van over de hele wereld hun muziek ten gehore brengen.

Natuurlijk kun je het niet over Manchester hebben zonder te denken aan haar twee grootste voetbalclubs, Manchester United en Manchester City. We adviseren je dan ook om zeker een keer te gaan kijken bij een wedstrijd, omdat er geen betere manier is om de echte Manchester mentaliteit te ervaren. De inwoners van Manchester, beter bekend als de Mancunians, staan bekend om hun ontspannen karakter welke je zult leren waarderen tijdens je verblijf in de stad en dit zal ongetwijfeld bijdragen aan een positieve ervaring. Een ander geweldig aspect, wanneer je kiest voor een taalreis naar Manchester, is dat je andere interessante noordelijke steden kunt bezoeken zoals Liverpool, Leeds en Sheffield, die gemakkelijk te bereiken zijn per trein.
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Manchester Academy of English

Onze partnerschool Manchester Academy of English (onderdeel van British Study Centres) is opgericht in 1991 en heeft sindsdien vele internationale studenten morgen verwelkomen. De taalschool is gelegen in een historisch gebouw in het centrum van Manchester. Er zijn 22 leslokalen, een bibliotheek en multimedia ruimte. Ook is er een studentenlounge met voetbaltafels en een TV om films te kijken.   lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie, Schoolresidentie
Cursusperiode:
2-20 weken, 2 weken vanaf €334

Taalcursussen voor Volwassenen op Accord

Onze partnerschool ACCORD in Manchester is gelegen in het hart van de stad, waardoor je het echte Cosmopolitan-gevoel krijgt. Deze kleinschalige school wil studenten zich vooral “thuis laten voelen”, zodat je verblijf in Manchester nog aangenamer wordt. De school is bovendien geaccrediteerd door de British Council, dat garant staat voor goede kwaliteit van het onderwijs en de faciliteiten. De school is ook gespecialiseerd in business Engels, waarbij precies gekeken kan worden naar de wensen van studenten die hun zakelijke Engels willen verbeteren. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
13 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Campus, Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €256

Weer in Manchester

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Okt 13 7 2
Nov 9 4 1
Dec 7 2 1
Jan 5 0 1
Feb 6 1 2
Maart 8 2 3
Apr 11 4 5
Mei 15 7 6
Juni 18 10 6
Juli 19 12 5
Aug 19 12 5
Sept 17 10 4

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE