Engels leren in Liverpool voor volwassenen


Doe een taalcursus Engels in Liverpool en ervaar het bruisende culturele erfgoed van deze fantastische stad. Met bijna een half miljoen inwoners, staat Liverpool wereldwijd bekend als thuisplaats van de Beatles en is de stad natuurlijk beroemd vanwege haar voetbalclubs, Liverpool en Everton.
Liverpool is uitgeroepen tot de Europese Hoofdstad van Cultuur in 2008 en het verwent bezoekers met een enorm cultureel aanbod, waaronder meer dan 32 kunst galerieën zoals het Tate Museum dat hedendaagse kunst tentoonstelt.

Naast Londen is Liverpool de Engelse stad met het grootste aantal Victoriaanse en Georgische gebouwen, die voornamelijk te zien zijn in de ‘Cultural Quarter’ aan William Street. Hier vind je niet alleen veel historische gebouwen, maar ook musea en bibliotheken terwijl je Engels leert in Liverpool. Er is ook een ruim aanbod aan restaurants met de Indiase, Japanse, Italiaanse en Griekse keuken.

Liverpool is beroemd vanwege haar geweldige nachtleven. Er is een keur aan trendy nachtclubs waar je heen kunt gaan, zoals het wereldberoemde Cream. Een andere ervaring om niet te vergeten, speciaal voor fans van de Beatles, is een imitatie van de Cavern club waar de carrière van deze band begon.
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op LILA Liverpool

Onze Engelse partnerschool in Liverpool, LILA (Liverpool International Language Academy), is gelegen in het centrum van deze verbazingwekkende stad. Er wordt Engels onderwezen in een gemoedelijke en ontspannen sfeer. Bovendien ligt de kwaliteit van het onderwijs erg hoog dankzij de ervaren leraren die gespecialiseerd zijn in het geven van Engelse les als vreemde taal. De klassen richten zich op vier belangrijke leermethodes: spreken, schrijven, lezen en luisteren. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-32 weken, 1 week vanaf €290

Weer in Liverpool

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 5 2 2
Feb 4 2 2
Maart 6 3 4
Apr 8 5 5
Mei 11 7 6
Juni 14 11 7
Juli 16 13 6
Aug 16 12 5
Sept 13 10 4
Okt 10 7 3
Nov 7 4 2
Dec 5 3 1

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes