Engels leren in Liverpool voor volwassenen


Ga Engels leren in Liverpool en ervaar het bruisende, culturele erfgoed van deze fantastische stad. Met bijna een half miljoen inwoners, staat Liverpool wereldwijd bekend als ‘home town’ van de Beatles en is de stad natuurlijk beroemd vanwege haar voetbalclubs: Liverpool en Everton. Liverpool is uitgeroepen tot de Europese Hoofdstad van Cultuur in 2008 en het verwent bezoekers met een enorm cultureel aanbod, waaronder meer dan 32 kunstgalerieën zoals het Tate Museum dat hedendaagse kunst tentoonstelt. Naast Londen is Liverpool de Engelse stad met het grootste aantal Victoriaanse en Georgische gebouwen, die voornamelijk te zien zijn in de ‘Cultural Quarter’ aan William Street. Hier vind je niet alleen veel historische gebouwen, maar ook musea en bibliotheken terwijl je Engels leert in Liverpool. Er is ook een ruim aanbod aan restaurants met de Indiase, Japanse, Italiaanse en Griekse keuken. Daarnaast staat deze bestemming bekend om haar geweldige nachtleven. Er is een overvloed aan trendy nachtclubs waar je heen kunt gaan, zoals het wereldberoemde Cream. Engels leren voor volwassenen was nog nooit zo vermakelijk!

 

Leer Engels op taalschool LILA in Liverpool

Als je met StudyTravel Engels gaat leren in Liverpool, dan kom je terecht op taalschool LILA. De school is centraal gelegen en het gebouw telt 18 klaslokalen en beschikt over een studentenkeuken waar je thee, koffie, sap en koekjes kan halen. En dat allemaal vlakbij de universiteit, barretjes en cafés. Daarbij liggen de belangrijkste bus- en treinstations ook nog eens om de hoek. Taalschool LILA bevindt zich op een ideale locatie dus! Hierdoor zal je snel andere cursisten leren kennen van over de hele wereld waarmee je samen tijd kan doorbrengen. Verder is deze taalschool geaccrediteerd door de British Council en beschikt de school over een uitstekend team van hooggekwalificeerde leraren, die ervoor zorgen dat jij optimaal Engels leert in Liverpool. Een ander belangrijk kenmerken van deze partnerschool is de gemoedelijke en ontspannen sfeer die er hangt, waar de cursisten van kunnen profiteren tijdens het Engels leren.  

Doe mee aan activiteiten terwijl je Engels leert! 

De taalschool biedt een veelzijdig programma aan met activiteiten zoals spelletjesmiddagen, het bezoeken van pubs en wandelingen door de stad. Ook heb je hier de mogelijkheid om je in te schrijven voor tafeltennistoernooitjes, bowlingsavonden, danslessen en minigolfmiddagen. In de weekenden worden er verder nog diverse dagexcursies verzorgd naar onder andere bestemmingen als Wales, the Lake District, York, Chester, Manchester of zelfs Londen. Dit is de perfecte manier om andere cursisten te leren kennen en om als volwassene beter Engels te leren spreken.

Leer Engels in Liverpool met keuze uit verschillende taalcursussen

In Liverpool kan je als volwassene de Engelse taal leren met behulp van één van onze taalcursussen: de intensieve cursus, de Cambridge examencursus, de IELTS examencursus of de individuele cursus. Daarnaast biedt StudyTravel ook nog de Commercieel Engels cursus aan, waarbij de nadruk ligt op professioneel taalgebruik voor op de werkvloer. En degenen die graag hun Engels willen verbeteren en tegelijkertijd hun favoriete sport voetbal willen beoefenen, kunnen deelnemen aan de Engels & voetbal cursus. Liverpool is namelijk de perfecte bestemming voor de echte voetbalfans!

Kies jij voor een gastgezin of liever voor een residentie?

Als je kiest voor een gastgezin, verblijf je in een eenpersoons- of tweepersoonskamer op basis van halfpension op weekdagen en volpension in het weekend. De afstand van je gastgezin naar de taalschool bedraagt dan maximaal 25 minuten met het openbaar vervoer. Dit is natuurlijk de ideale manier om als volwassene Engels te leren en je onder te dompelen in de Engelse taal en cultuur! Ook bieden we de mogelijkheid aan om in een gedeeld óf single use appartement te verblijven. In dit laatste geval heb je een eigen mini-keuken én badkamer tot je beschikking. De vierde accommodatieoptie is de universiteitsresidentie die op ongeveer 15/20 minuten loopafstand van de school is gelegen. De locatie hiervan is zeer centraal. In de directe omgeving vind je vele bars, winkels en andere voorzieningen. Een ding is zeker: waar je ook verblijft tijdens het Engels leren in Liverpool, het zal een geweldige ervaring worden! 

 

Bekijk onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Engels in Engeland voor volwassenen of kijk eens op onze website voor meer informatie over alle andere mogelijkheden voor taalreizen in het buitenland!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op LILA Liverpool

Onze Engelse partnerschool in Liverpool, LILA (Liverpool International Language Academy), is gelegen in het centrum van deze verbazingwekkende stad. Er wordt Engels onderwezen in een gemoedelijke en ontspannen sfeer. Bovendien ligt de kwaliteit van het onderwijs erg hoog dankzij de ervaren leraren die gespecialiseerd zijn in het geven van Engelse les als vreemde taal. De klassen richten zich op vier belangrijke leermethodes: spreken, schrijven, lezen en luisteren. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-32 weken, 1 week vanaf €355

Weer in Liverpool

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 11 7 6
June 14 11 7
July 16 13 6
Aug 16 12 5
Sept 13 10 4
Oct 10 7 3
Nov 7 4 2
Dec 5 3 1
Jan 5 2 2
Feb 4 2 2
Mar 6 3 4
Apr 8 5 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes