Taalvakantie Engels in Brighton voor volwassenen


Bij een taalvakantie Engels in Brighton dompel je jezelf onder in de Engelse taal en cultuur in één van de bekendste en grootste kustplaatsen van Engeland. Brighton heeft alle voordelen van een grote stad met restaurants, winkels, theaters en musea in overvloed. Het oude centrum wordt ook wel ‘The Lanes’ genoemd en bestaat uit eindeloos veel smalle en sfeervolle straatjes met typische Engelse pubs, boetiekjes en creatieve streetart. De bekendste attracties van Brighton zijn het Royal Pavilion, de Brighton Pier en de witte krijtrotsen van East Sussex. Maar Brighton heeft ook prachtige stranden en ligt slechts op een uurtje reistijd van Londen. Tijdens de taalvakantie kun je natuurlijk op eigen houtje de omgeving verkennen, maar je kunt ook meedoen aan activiteiten en excursies van de taalschool. Deze uitjes draaien om gezelligheid, Engels spreken en het ontmoeten van medecursisten. Maak kennis met de typische ‘afternoon tea' en ‘Fish and Chips’, bezoek de highlights van Brighton of maak een dagtripje naar steden als Oxford en Canterbury. In Brighton is genoeg te doen naast de Engelse lessen

Taalvakantie Engels op Brighton Language College of ELC Brighton

Onze partnerscholen ELC Brighton en Brighton Language College bevinden zich in het centrum en bieden een prettige leeromgeving met een eigen studentenlounge, terras en studiecentrum. Je kunt je tijdens de taalcursus Engels in Brighton ter plekke aanmelden voor activiteiten en excursies naar nabijgelegen steden of attracties. Enkele voorbeelden zijn een stadswandeling, concertbezoek, kroegentocht, barbecue en volleybal toernooi. 

Intensief Engels leren tijdens de taalvakanties Engels in Brighton

Als je tijdens de Engelse taalreis naar Brighton kiest voor de examencursus of intensieve cursus, dan kun je terecht op beide taalscholen. Het aantal lessen varieert van 20 tot 32 lessen per week, dus je kunt het zo intensief maken als je zelf wilt. Bij de examencursus word je voorbereid op het IELTS- of Cambridge-examen aan de hand van proefexamens en oefeningen. Bij de intensieve cursus werk je aan de algemene taalvaardigheden en zul je met meer zelfvertrouwen Engels leren spreken. Deze cursus kun je eventueel aanvullen met privélessen, maar het is ook mogelijk om een complete cursus op maat samen te stellen. 

Taalvakanties Engels in Brighton voor 40-plussers en zakenmensen

Naast de bovengenoemde cursussen is er ook een speciale vakantiecursus Engels in Brighton voor 40-plussers. Hierbij organiseert Brighton Language College leuke culturele en historische activiteiten in een groep met alleen maar 40-plussers. Ook biedt deze school de cursus commercieel Engels, waarbij je je richt op het Engels dat op de werkvloer wordt gebruikt. 

Het verblijf tijdens de Engelse taalvakantie in Brighton

Tijdens de taalvakantie Engels in Brighton kun je verblijven in een Engels gastgezin, waar je leeft als deel van het gezin. Dit is een leuke manier is om ook buiten de lessen om intensief met het Engels bezig te blijven, aangezien je dagelijks samen eet. Daarnaast biedt ELC Brighton de mogelijkheid om te verblijven in een appartement met locals, wat een leuk alternatief is als je wel bij de lokale bevolking wilt wonen, maar ook de vrijheid wilt hebben om jouw eigen maaltijden te bereiden. Andere opties zijn de schoolresidentie en een gedeeld appartement met internationale medecursisten, die net zoals jij de Engelse taal leren

Taalvakantie Engels in Brighton voor jongeren van 16-22 jaar  

Speciaal voor jongeren van 16-22 jaar organiseert taalschool ELC Brighton een taalkamp Engels in Brighton met 20 wekelijkse lessen, een optioneel activiteitenprogramma en verblijf in een gastgezin (16+) of residentie (18+). Bekijk voor meer informatie onze taalvakanties Engels in Brighton voor jongeren.

Taalvakanties Engels in het buitenland

Er zijn ontzettend veel bestemmingen voor een taalcursus Engels. Zo is Londen één van de populairste bestemmingen voor een taalvakantie Engels in Engeland. Maar je kunt ook  Engels leren in Malta, Ierland of Amerika. Bekijk voor meer informatie onze taalvakanties Engels of taalvakanties voor volwassenen

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Embassy English

De taalschool "Embassy English" in Brighton ligt in het centrum op korte afstand van het North Laine district, waar je veel leuke cafés, boetiekjes, theaters en musea kunt vinden. Binnen 10 minuten ben je in Churchill Square, de centrale winkelstraat in Brighton. Het strand is op slechts 15 minuten afstand. Het gloednieuwe schoolgebouw heeft naast 62 klaslokalen ook een atrium, bibliotheek, boekenwinkel, lounge, kantine en een internet café. Je hebt ook nog de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van draadloos internet in twee verschillende multimediaruimtes.   lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Geopend:
hele jaar

Taalcursussen voor Volwassenen op Brighton Language College

Onze partnerschool in Brighton, Brighton Language College, ligt in het midden van de stad, vlak naast het Royal Pavillion en op 2 minuten loopafstand van de Brighton Pier. Het is een zeer professionele school van hoge kwaliteit die al meer dan 25 jaar ervaring heeft. De school beschikt over 37 volledig ingerichte klaslokalen, een gemeenschappelijke ruimte voor de studenten, 2 terrassen en gratis toegang tot internet. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
16 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-26 weken, 1 week vanaf €325

Taalcursussen voor Volwassenen op ELC Brighton

Onze partnerschool ELC Brighton is gelegen aan het prachtige Palmeira-plein, op 5 minuten loopafstand van het strand en op 10-15 minuten loopafstand van het stadscentrum. Het is een grote school die moderne faciliteiten combineert met een uniek historisch interieur. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-32 weken, 1 week vanaf €1022

Weer in Brighton

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes