Tussenjaar Australië

Wil jij een gapyear in de Down Under ervaren? Een taalreis naar Australië is de perfecte invulling van je tussenjaar! Ook als je al plannen hebt om bijvoorbeeld te gaan backpacken of vrijwilligerswerk gaat doen in Australië, is een taalreis een mogelijkheid. Het is namelijk de beste manier om de taal beter te beheersen en zo nog beter contact met de lokale bevolking te kunnen krijgen! Daarnaast bouw je een internationale vriendenkring op en je leert de Australische cultuur van binnenuit kennen. Het is al vanaf 16 jaar mogelijk om een taalcursus in Australië te boeken.

Tussenjaar bestemmingen:
Tussenjaar Sydney
Sydney is de grootste en oudste stad van Australië en ‘home to’ het bekendste gebouw van Australië: het Sydney Opera House. Bovendien is deze stad in het zuidoosten van Australië de perfect plek om tijdens je tussenjaar meer van Australië te ontdekken. De taalschool English Language Company bevindt zich in het hart van het centrum en ontvangt een grote mix van internationale studenten van over de hele wereld. De school biedt Engelse lessen aan in de vorm van een intensieve, Cambridge of IELTS examenvoorbereiding cursus

Tussenjaar bestemmingen:

Tussenjaar Sydney

Sydney is de grootste en oudste stad van Australië en hier bevindt zich het bekendste gebouw van Australië: het Sydney Opera House. Bovendien is deze stad in het zuidoosten van Australië de perfect plek om tijdens je tussenjaar meer van Australië te ontdekken. De taalschool in Sydney bevindt zich in het hart van het centrum en ontvangt een grote mix van internationale studenten van over de hele wereld. De school biedt Engelse lessen aan in de vorm van een intensieve, Cambridge of IELTS examenvoorbereiding cursus.

Tussenjaar Brisbane

Brisbane is de perfecte stad voor je tussenjaar omdat het erg in trek is onder jongvolwassenen. Er zijn in de stad veel leuke bezienswaardigheden, parken en festivals te bezoeken en bovendien is het warme subtropische klimaat in deze oostelijke stad erg aangenaam. De taalschool ligt midden in het centrum van Brisbane en biedt Engelse lessen aan in de vorm van een intensieve, Cambridge (FCE, CAE of CPE), IELTS of TOEIC examenvoorbereiding cursus.

Naast deze twee bestemmingen in Australië is het ook mogelijk om Engels te leren in je tussenjaar in Engeland, Amerika, Canada en Zuid-Afrika

Hoe duur is een taalreis/tussenjaar in Australië?

De prijs van een taalreis is afhankelijk van de bestemming, de cursus, het aantal lesuren, het aantal weken en het soort accommodatie dat je kiest. Per bestemming kun je bij de cursus in de prijstabel aflezen wat de kosten zijn van de taalreis van jouw voorkeur. Zo kost bijvoorbeeld een Cambridge cursus Engels in Sydney voor 12 weken in de schoolresidentie op een 1-persoonskamer ca. €7.155,-.

Extra service: eindexamengarantie

Wil je wachten met reserveren totdat de examenuitslagen bekend zijn? Niet doen! Maak gebruik van onze eindexamengarantie: boek nu alles volgens jouw wensen zodat je later niet achter het net vist. Sommige accommodaties (met name residenties) zijn heel geliefd en snel volgeboekt. Vermeld bij je boeking dat je gebruik maakt van de eindexamengarantie en je kunt kosteloos annuleren als er toch iets mis gaat. Dit kost slechts €75,-. En als je een annuleringsverzekering afsluit, is het gratis (inclusief bij de verzekering).

Hulp nodig bij het plannen van je tussenjaar?

Kom langs op één van onze informatiedagen. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om op een andere dag langs te komen of via teams/telefonisch een afspraak maken. Dan nemen wij alle tijd om de mogelijkheden, wensen en voorkeuren voor een tussenjaar in het buitenland naast elkaar te leggen en een persoonlijk advies te geven. Natuurlijk beantwoorden wij ook graag al je vragen per chat, telefoon (024 3 888 666) of e-mail (info@studytravel.nl). Meer informatie over andere tussenjaar bestemmingen vind je hier

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes