Zomercursussen in het buitenland

Taalcursus Spaans, Engels, Frans of Italiaans in de zomer

Een taal beleven is meer dan studeren. Je verdiept je in de cultuur, in de gewoonten en tradities van een ander land. Wil jij ook graag op taalreis in de zomer en je Engels verbeteren? Of Frans, Italiaans of Spaans leren, maar heb je weinig tijd? Al onze partnerscholen zijn ook in de zomermaanden geopend en bieden je dus een mooie gelegenheid om tijdens je vakantie een zomercursus te volgen.

 

Spaans leren tijdens een zomercursus

Een taalcursus combineren met ontspanning is een perfecte invulling voor je zomervakantie. Bijvoorbeeld in San Sebastian kun je het nuttige met het aangename verenigen; Spaans leren in de ochtend en surfen in de middag. Zeilles naast je taalcursus Spaans is mogelijk in Valencia.

Ook voor kinderen en jongeren zijn er zomercursussen om in de vakantie op een leuke manier in aanraking te komen met de Spaanse taal. Alle kindercursussen en jongerencursussen in Spanje zijn inclusief een uitgebreid activiteiten- en excursieprogramma. Kijk hier voor meer informatie.

 

Zomercursus Engels in de vakantie

Wil je lekker op vakantie, maar ook je Engels eens goed bijspijkeren? Een zomercursus op een zonnige bestemming als Malta of San Diego staat garant voor een onvergetelijke vakantie. Op Malta kun je je taalcursus combineren met duiken of zeilen. In San Diego kun je kiezen voor een zomercursus waarbij je na je cursus Engels een week rondreist en bezoeken brengt aan Disneyland, Las Vegas en de Grand Canyon.  

Voor kinderen en jongeren is er in de vakantie ook genoeg te doen. In Engeland, Malta, Ierland (Dublin) en de Verenigde Staten (San Diego) kun je Engels leren in combinatie met een uitgebreid activiteiten en excursieprogramma. Meer informatie over jongerencursussen vind je hier

 

Taalcursus Frans in de zomervakantie

Voor veel Nederlanders is Frankrijk hét vakantieland bij uitstek. Je vakantie in Frankrijk wordt nog leuker als je ook een woordje Frans kunt spreken met de lokale bevolking. Combineer je zomervakantie daarom eens met een taalcursus Frans

In Nice kun je naast je vakantiecursus in de zomer ook kiezen voor een surf-, duik- of  zeilcursus. Ook leraren Frans kunnen hun zomervakantie zeer nuttig besteden; op diverse bestemmingen in Frankrijk bieden wij lerarencursussen aan. Deze speciale taalcursussen voor leraren kun je bijvoorbeeld volgen in Nice en Bordeaux.

Zoek je een taalcursus voor het hele gezin? Dan is de familiecursus in Parijs een goede optie. Kijk hier voor meer cursussen voor kinderen en jongeren.

 

Zomercursus Italiaans

StudyTravel biedt vele mogelijkheden voor een vakantiecursus in Italië. Wil je bijvoorbeeld Italiaans leren in het prachtige Toscane, dan is een taalcursus in Florence of Siena wellicht iets voor jou. Ga je met de kinderen op vakantie, dan kunnen zij op een leuke manier Italiaans leren in Lignano of in Salerno (met het hele gezin).

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes