Taalcursussen in de kerstvakantie

Heb jij voor het nieuwe jaar het goede voornemen om een taal te gaan leren of om te gaan reizen? Waarom begin je niet nu alvast! Combineer het nuttige met het aangename en kies voor een taalcursus Engels, Frans, Duits, Spaans of Italiaans in het buitenland tijdens jouw kerstvakantie. 

Maar waar kun je nu terecht? Hebben die  taalscholen in het buitenland ook Kerstvakantie? Gelukkig is een groot aantal van de taalscholen die wij aanbieden gewoon geopend tijdens de Kerstvakantie. Op 1e kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn er geen lessen, maar hier wordt vaak een leuke culturele activiteit voor in de plaats georganiseerd. Bij deze een compleet overzicht van de bestemmingen waar je terecht kunt

Maar waar kun je nu terecht? Hebben die taalscholen in het buitenland ook kerstvakantie? Gelukkig is een groot aantal van de taalscholen die wij aanbieden gewoon geopend tijdens deze periode. Op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag zijn er geen lessen, maar dan wordt er vaak een leuke culturele activiteit voor in de plaats georganiseerd. Bij deze een compleet overzicht van de bestemmingen waar je terecht kunt. Kijk per bestemming welke data de taalschool van jouw keuze geopend is.

Taalcursus Engels in Londen in de kerstvakantie

Taalcursussen Engels in de kerstvakantie

Wil jij jouw kerstvakantie nuttig besteden en daarnaast een bijzondere kerst meemaken in het buitenland? Dan is een taalcursus Engels dé perfecte manier. Wij bieden Engelse taalreizen aan in de kerstvakantie in het Engeland, Schotland en Malta. 

Engels leren in Engeland

Neem eens een nieuwjaarsduik in de Thames in plaats van de Noordzee! Londen is 'the place to be' met oud en nieuw. Wat is er nu leuker dan met internationale cursisten van de Engelse taalschool het vuurwerkspektakel aan de Thames te bewonderen en the London Eye te zien schitteren? Ook op de taalschool in Liverpool kun je gewoon terecht voor een Engelse taalcursus tijdens de kerstvakantie. Hier zul jij je in de kerstvakantie ook zeker niet vervelen!

Engels leren in Malta

Ben je tijdens de donkere dagen voor kerst nog op zoek naar een zonnestraaltje, dan is Malta een leuke optie. Hoewel rustiger dan tijdens het hoogseizoen is hier ook nog genoeg te beleven door middel van de activiteiten die georganiseerd worden door de Engelse taalschool in Malta.

Taalcursussen Spaans in de kerstvakantie

Liever Spaans leren in je kerstvakantie? Ook dat is mogelijk. Zo kun je namelijk een cursus Spaans volgen in Spanje of Latijns-Amerika in de winter. 

Spaans leren in Spanje

Verruil je liever de Hollandse kou voor warmere oorden, denk dan eens aan een Spaanse taalcursus in bijvoorbeeld Marbella. Hoewel het in Spanje ook goed koud kan worden, is de lucht vrijwel altijd blauw. Dat geeft toch net even een ander gevoel dan die grijze luchten die we hier vaak hebben in de herfst en winter. 

Spaanse taalcursus in de zon

Andere bestemmingen waar je terecht kunt in Spanje tijdens de kerstvakantie voor een Spaanse taalcursus zijn BarcelonaGranada en Madrid.

 

 

 

 

Spaans leren in Latijns-Amerika

Wil je er echt even helemaal tussenuit en heb je wat langer de tijd, kies dan voor een taalcursus in Latijns-Amerika. Bij deze een overzicht van de taalscholen daar die geopend zijn tijdens de kerstvakantie:

• Argentinië: Taalcursus Spaans in Buenos Aires
• Colombia: Taalcursus Spaans in BogotáCartagena en Medellín
• Ecuador: Taalcursus Spaans in Quito en Montañita
• Peru: Taalcursus Spaans in Cusco
• Cuba: Taalcursus Spaans in Havana
• Mexico: Taalcursus Spaans in Playa del Carmen

Taalcursussen Italiaans in de kerstvakantie

Liever Italiaans leren in je kerstvakantie? Onze partnerschool in Salerno biedt een uitgebreid programma tijdens Oud & Nieuw. Naast de taalcursus zijn verschillende excursies en seminars inbegrepen zodat je Zuid-Italië goed leert kennen tijdens deze feestelijke periode. Ook zie je de sprookjesachtige 'Luci d'Artista', een prachtige lichtshow die plaatsvindt tijdens de wintermaanden in Salerno.

Taalcursus in het buitenland in de kerstvakantie

Overige Italiaanse taalscholen waar je terecht kunt voor een taalcursus in de kerstvakantie vind je in Perugia en Alghero. Ook deze steden zijn prachtig versierd tijdens de feestdagen en natuurlijk kun je er heerlijk eten. Weer eens wat anders dan het kerstdiner dat je in Nederland gewend bent!

Overige taalcursussen in de kerstvakantie

Verder kun je binnen Europa nog kiezen voor Portugees in Lissabon of Porto of voor een Franse taalcursus in Vichy. In Lissabon is er elk jaar een geweldige vuurwerkshow en zijn er overal festiviteiten door de stad heen. Ze doen hier zelfs een heuse nieuwjaarsduik! 

Maak je liever een verdere reis, naar bijvoorbeeld de Verenigde StatenAustraliëCanada of zelfs China, Japan of Zuid-Korea, kijk dan per bestemming welke data je op de verschillende taalscholen terecht kunt tijdens de kerstvakantie. Toch fijn als je de New Year's Eve ball drop op Times Square van je bucket list kunt strepen!

Ben je op zoek naar een andere taal in een andere tijd van het jaar? Geen probleem, onze taalscholen zijn verder het hele jaar geopend. Kijk op onze website voor alle taalcursussen in het buitenland.

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes