Taalcursussen in het buitenland tijdens de kerstvakantie

Goede voornemens, die bedenk je eind december en wanneer de klok 12 uur slaat ga je er vol goede moed tegenaan. Maar meestal blijken deze voornemens snel weer vergeten. Misschien is het een idee om gewoon eerder met zo’n voornemen te beginnen. Heb je nou als voornemen om je talenkennis te vergroten of om meer te gaan reizen, combineer dan het nuttige met het aangename en kies voor een taalcursus in het buitenland tijdens de kerstvakantie! Je kunt hier begin december al mee beginnen, of wanneer de kerstvakantie begint. Mocht je dan in januari je voornemen in de wind slaan, dan heb je in die paar weken toch mooi je talenkennis opgevijzeld en een heerlijke vakantie gehad! 

Kerst tijdens de taalcursus in het buitenland

Maar waar kun je nu terecht? Hebben die  taalscholen in het buitenland ook Kerstvakantie? Gelukkig is een groot aantal van de taalscholen die wij aanbieden gewoon geopend tijdens de Kerstvakantie. Op 1e kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn er geen lessen, maar hier wordt vaak een leuke culturele activiteit voor in de plaats georganiseerd. Bij deze een compleet overzicht van de bestemmingen waar je terecht kunt

Maar waar kun je nu terecht? Hebben die taalscholen in het buitenland ook kerstvakantie? Gelukkig is een groot aantal van de taalscholen die wij aanbieden gewoon geopend tijdens de kerstvakantie. Op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag zijn er geen lessen, maar hier wordt vaak een leuke culturele activiteit voor in de plaats georganiseerd. Bij deze een compleet overzicht van de bestemmingen waar je terecht kunt. Kijk per bestemming welke data de taalschool van jouw keuze geopend is.

Taalcursussen Engels in de kerstvakantie

Neem eens een nieuwjaarsduik in de Thames in plaats van de Noordzee! Londen is 'the place to be' met Oud en Nieuw. Wat is er nu leuker dan met internationale cursisten van de Engelse taalschool het vuurwerkspektakel aan de Thames te bewonderen en the London Eye te zien schitteren? Ook op de taalschool in Oxford kun je gewoon terecht voor een taalcursus tijdens de kerstvakantie. In deze prachtige universiteitsstad zul je je zeker niet vervelen.

Kies je liever voor een andere sfeervolle bestemming in de UK, denk dan eens aan Liverpool, Manchester of Newcastle of bezoek Edinburgh, Schotland.

Ben je tijdens de donkere dagen voor kerst nog op zoek naar een zonnestraaltje, dan is Malta een leuke optie. Hoewel rustiger dan tijdens het hoogseizoen is hier ook nog genoeg te beleven door middel van de activiteiten die georganiseerd worden door de Engelse taalschool ESE.

Taalcursussen Spaans in de kerstvakantie

Verruil je liever de Hollandse kou voor warmere oorden, denk dan eens aan een Spaanse taalcursus in bijvoorbeeld Marbella. Hoewel het in Spanje ook goed koud kan worden, is de lucht vrijwel altijd blauw. Dat geeft toch net even een ander gevoel dan die grijze luchten die we hier vaak hebben in de herfst en winter. 

Spaanse taalcursus in de zon

Onze partnerschool in Vejer de la Frontera heeft zelfs een speciale kerstcursus georganiseerd, waarbij je niet alleen de lokale gerechten kunt proeven maar ook de authentieke Spaanse kerstsfeer! 

De overige bestemmingen waar je terecht kunt in Spanje tijdens de kerstvakantie voor een Spaanse taalcursus zijn Barcelona, Granada en Madrid.


Wil je er echt even helemaal tussenuit en heb je wat langer de tijd, kies dan voor een taalcursus in Latijns Amerika. Bij deze een overzicht van de taalscholen daar die geopend zijn tijdens de kerstvakantie:

Taalcursus Spaans in Buenos Aires, Argentinië
Taalcursus Spaans in Bogotá, Cartagena of Medellín, Colombia
Taalcursus Spaans in Bocas del Toro of Boquete, Panama
Taalcursus Spaans in Quito of Montañita, Ecuador
Taalcursus Spaans in Cusco, Peru
Taalcursus Spaans in Santiago de Chili, Chili
Taalcursus Spaans in Havana, Trinidad of Santiago, Cuba
Taalcursus Spaans in Playa del Carmen of Oaxaca, Mexico

Taalcursussen Italiaans in de kerstvakantie

Onze partnerschool in Salerno biedt een uitgebreid programma tijdens Oud & Nieuw. Naast de taalcursus zijn verschillende excursies en seminars inbegrepen zodat je Zuid-Italië goed leert kennen tijdens deze feestelijke periode. Ook zie je de sprookjesachtige 'LUCI D'ARTISTA'.

Oud en nieuw vieren tijdens Italiaanse taalreis Salerno

Overige Italiaanse taalscholen waar je terecht kun voor een taalcursus tijdens de kerstvakantie vind je in Perugia en Alghero. Ook deze steden zijn prachtig versierd tijdens de feestdagen en natuurlijk kun je er heerlijk eten. Weer eens wat anders dan het kerstdiner dat je in Nederland gewend bent!

Overige talen en bestemmingen voor een taalcursus tijdens de kerstvakantie

Verder kun je binnen Europa nog kiezen voor Portugees in Lissabon of Porto of voor een Franse taalcursus in Vichy.

Kerst op taalreis

In Lissabon is er elk jaar een geweldige vuurwerkshow, er zijn overal festiviteiten door de hele stad heen en ook hier doen ze een heuse nieuwjaarsduik. 

Maak je liever een verdere reis, naar bijvoorbeeld de US, Australië, Canada of zelfs China of Rusland, kijk dan per bestemming welke data je op de verschillende taalscholen terecht kunt tijdens de kerstvakantie. Toch fijn als je de New Year's Eve ball drop op Times Square van je bucket list kunt strepen!

Ben je op zoek naar een andere taal in een andere tijd van het jaar? Geen probleem, onze taalscholen zijn verder het hele jaar geopend. Kijk op onze website voor alle taalcursussen in het buitenland.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes