Tussenjaar Engels

Heb je een tussenjaar en wil je graag je Engels bijspijkeren of heb je een bepaald niveau Engels nodig voor je vervolgopleiding? Dan is een taalcursus Engels in het buitenland de perfecte invulling van je tussenjaar! Bij StudyTravel bieden we verschillende bestemmingen en cursussen aan waar jij Engels kan leren. 

Populaire tussenjaar bestemmingen:

Tussenjaar Amerika

Droom jij over de American dream en wil jij graag een typisch Amerikaans gapyear ervaren? Dan is een van onze taalreis bestemmingen in Amerika perfect voor jouw tussenjaar! Ga je voor het levendige New York of wil je liever avontuurlijke activiteiten ondernemen op Hawaii? Wij bieden een ruim aanbod aan bestemmingen in Amerika! Bekijk hier de bestemmingen die populair zijn onder de tussenjaarstudenten.

Tussenjaar Australië

Een gap year aan de andere kant van de wereld zal zeker een heleboel onvergetelijke ervaringen opleveren. Het wereldberoemde Opera House bekijken in Sydney of surfen op perfecte golven bij Brisbane: onze taalreisbestemmingen in Australië bieden het allemaal! Wil je een tussenjaar doen in Australië maar twijfel je nog over welke bestemming geschikt is voor jou? Bekijk hier de verschillen tussen een tussenjaar in Sydney of Brisbane.

Tussenjaar Canada

Tussenjaar Canada
Als je een tussenjaar neemt in Canada kun je ‘the best of both worlds’ verwachten. Dit land is namelijk een van de bekendste multi-language landen ter wereld en dan ook een super geschikte bestemming als je de tweezijdige Canadese cultuur wilt ervaren. Zo is het in Montréal mogelijk om Engels én Frans te studeren en ondertussen samen met leeftijdsgenoten van over de hele wereld leuke activiteiten beleven. Bekijk hier onze populairste tussenjaarbestemmingen voor Canada. 
Tussenjaar Engeland
Denk je aan Engeland, dan denk je waarschijnlijk aan schattige huisjes, high tea en een Brits accent. Als je tijdens je tussenjaar een taalreis doet in Engeland zul je dit en nog veel meer beleven! Een taalreis naar Engeland is met name de perfecte invulling voor je tussenjaar als je op zoek bent om het échte Engels leren. Bekijk hier de bestemmingen die populair zijn onder de tussenjaarstudenten. 

Als je een tussenjaar neemt in Canada kun je ‘the best of both worlds’ verwachten. Dit land is namelijk een van de bekendste multi-language landen ter wereld en dan ook een super geschikte bestemming als je de tweezijdige Canadese cultuur wilt ervaren. Zo is het in Montréal mogelijk om Engels én Frans te studeren en ondertussen samen met leeftijdsgenoten van over de hele wereld leuke activiteiten beleven. Daarnaast bieden we ook taalreizen Engels aan naar andere steden in Canada. Bekijk hier onze populairste tussenjaarbestemmingen voor Canada. 

Tussenjaar Engeland

Denk je aan Engeland, dan denk je waarschijnlijk aan schattige huisjes, high tea en een Brits accent. Als je tijdens je tussenjaar een taalreis doet in Engeland zul je dit en nog veel meer beleven! Een taalreis naar Engeland is met name de perfecte invulling voor je tussenjaar als je op zoek bent om het échte Engels leren. Ga bijvoorbeeld naar wereldstad Londen of idylisch Bristol. Bekijk hier de bestemmingen die populair zijn onder de tussenjaarstudenten. 

Tussenjaar Zuid-Afrika

Wil jij een tussenjaar doorbrengen in hét meest trendy land in Afrika van het moment? Ga Engels leren in Kaapstad, Zuid-Afrika! Beklim de tafelberg of ga op safari en spot een leeuw of ander exotisch dier. Momenteel gaan er veel tussenjaarstudenten op avontuur in Zuid-Afrika en het is een van onze populairste bestemmingen van het moment! Bekijk hier meer informatie over een tussenjaar in Kaapstad, Zuid-Afrika.

Naast deze vijf landen bieden we momenteel ook taalcursussen Engels aan in Ierland, Malta, Noord-Ierland en Schotland.

Hoe duur is een tussenjaar?

De prijs van een taalreis is afhankelijk van de bestemming, de cursus, het aantal lesuren, het aantal weken en het soort accommodatie dat je kiest. Per bestemming kun je bij de cursus in de prijstabel aflezen wat de kosten zijn van de taalreis van jouw voorkeur. Zo kost bijvoorbeeld een TOEFL examenvoorbereidingscursus Engels in Toronto voor 12 weken in een gastgezin in een 1-persoonskamer ca. €6067,-.

Extra service: eindexamengarantie

Wil je wachten met reserveren totdat de examenuitslagen bekend zijn? Niet doen! Maak gebruik van onze eindexamengarantie: boek nu alles volgens jouw wensen zodat je later niet achter het net vist. Sommige accommodaties (met name residenties) zijn heel geliefd en snel volgeboekt. Vermeld bij je boeking dat je gebruik maakt van de eindexamengarantie en je kunt kosteloos annuleren als er toch iets mis gaat. Dit kost slechts €75,-. En als je een annuleringsverzekering afsluit, is het gratis (inclusief bij de verzekering).

Hulp nodig bij het plannen van je tussenjaar?

Kom langs op één van onze informatiedagen. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om op een andere dag langs te komen of via teams/telefonisch een afspraak maken. Dan nemen wij alle tijd om de mogelijkheden, wensen en voorkeuren voor een tussenjaar in het buitenland naast elkaar te leggen en een persoonlijk advies te geven. Natuurlijk beantwoorden wij ook graag al je vragen per chat, telefoon (024 3 888 666) of e-mail (info@studytravel.nl). Meer informatie over andere tussenjaar bestemmingen vind je hier.

De prijs van een taalreis is afhankelijk van de bestemming, de cursus, het aantal lesuren, het aantal weken en het soort accommodatie dat je kiest. Per bestemming kun je bij de cursus in de prijstabel aflezen wat de kosten zijn van de taalreis van jouw voorkeur. Zo kost bijvoorbeeld een TOEFL examenvoorbereidingscursus Engels in Toronto voor 12 weken in een gastgezin in een 1-persoonskamer €6067,-.
Extra service: eindexamengarantie
Wil je wachten met reserveren totdat de examenuitslagen bekend zijn? Niet doen! Maak gebruik van onze eindexamengarantie: boek nu alles volgens jouw wensen zodat je later niet achter het net vist. Sommige accommodaties (met name residenties) zijn heel geliefd en snel volgeboekt. Vermeld bij je boeking dat je gebruik maakt van de eindexamengarantie en je kunt kosteloos annuleren als er toch iets mis gaat. Dit kost slechts €75,-. En als je een annuleringsverzekering afsluit, is het gratis (inclusief bij de verzekering).
Hulp nodig bij het plannen van je tussenjaar?
Kom langs op één van onze informatiedagen. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken om op een andere dag langs te komen of via teams/telefonisch een afspraak maken. Dan nemen wij alle tijd om de mogelijkheden, wensen en voorkeuren voor een tussenjaar in het buitenland naast elkaar te leggen en een persoonlijk advies te geven. Natuurlijk beantwoorden wij ook graag al je vragen per chat, telefoon (024 3 888 666) of e-mail (info@studytravel.nl). Meer informatie over andere tussenjaar bestemmingen vind je hier.v
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes