Taalreizen Spaans in Spanje en Latijns-Amerika


Spaans leren in het buitenland op een internationale taalschool: dat is de meest effectieve en bovendien de leukste manier om Spaans te leren! Spaans is de tweede meest gesproken taal ter wereld en wordt steeds belangrijker. Een taalreis naar Spanje en Latijns-Amerika betekent ook een kennismaking met de cultuur en gewoonten in het land waar je verblijft. Zo leer je op taalreis veel meer dan alleen de Spaanse taal!

Hoe lang ga je op taalreis en voor wie zijn de taalreizen Spaans bestemd?

Een taalcursus Spaans volg je zolang als je zelf wilt, van 1 week tot 10 maanden. Je kunt als taalvakantie een aantal weken op taalreis gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal maanden in het buitenland te gaan wonen en studeren.
Wie gaan er op taalreis?
De taalreizen zijn geschikt voor iedereen, of je nou een beginner of gevorderd bent, of hier tussenin zit; voor iedereen is er een passende cursus en bestemming. Taalreizen zijn er voor alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen en ook voor 50-plussers zijn er speciale programma’s beschikbaar. Tijdens een taalreis naar Spanje of Latijns-Amerika leer je niet alleen Spaans op school, maar zal je ook deelnemen aan verschillende activiteiten en excursies ter plaatse. Je verblijft tijdens je taalreis bij een Spaanstalig gastgezin of in een accommodatie voor studenten, zoals bijvoorbeeld een residentie of appartement. 
Taalcursussen voor jongeren 
Ben je 16 jaar of ouder dan zijn er twee opties; je kunt kiezen voor een speciaal programma voor jongeren (met een taalcursus Spaans, accommodatie, activiteiten & excursies inbegrepen) of voor een taalcursus voor volwassenen. Veel taalscholen hanteren namelijk voor het programma voor volwassenen een minimum leeftijd van 16 jaar. Welke taalreis voor jou het meest geschikt is, hangt af van jouw persoonlijkheid. Om meer te lezen over de belangrijkste verschillen tussen de jongeren- en volwassenen-programma’s kun je hier terecht. Wil je graag met het hele gezin Spaans gaan leren? Dan zijn er ook verschillende taalreizen mogelijk! Ben je juist al gevorderd en geef je zelf Spaanse les, dan kun je eens kijken naar de taalreizen voor leraren.
Wat doe je na je cursus?
Na een taalcursus Spaans in Latijns-Amerika of in Spanje kiezen veel mensen ervoor om zelf te gaan rondreizen. Een leuke manier om de kennis die je tijdens de taalreis hebt opgedaan direct toe te passen!
Heb je advies nodig om een goede keuze te maken? Aarzel dan niet ons even te bellen, te mailen of een berichtje te sturen via de chat op de website!

Hoe lang duurt een taalreis Spaans gemiddeld?

Een taalcursus Spaans volg je zolang als je zelf wilt, van 1 week tot 10 maanden. Je kunt als taalvakantie een aantal weken op taalreis gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om een aantal maanden in het buitenland te gaan wonen en studeren.

Wie gaan er op taalreis naar Spanje of Latijns-Amerika?

De cursussen zijn geschikt voor iedereen, of je nou een beginner of gevorderd bent, of hier tussenin zit; voor iedereen is er een passend programma. Taalreizen zijn er voor alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen en ook voor 50-plussers zijn er speciale programma’s beschikbaar. Tijdens een taalreis naar Spanje of Latijns-Amerika leer je niet alleen Spaans op een internationale taalschool, maar zal je ook deelnemen aan verschillende activiteiten en excursies ter plaatse. Je verblijft tijdens je taalreis bij een Spaanstalig gastgezin of in een accommodatie voor studenten, zoals bijvoorbeeld een residentie of appartement. 

Taalreizen Spaans voor jongeren 

Ben je 16 jaar of ouder dan zijn er twee opties; je kunt kiezen voor een speciale taalreis voor jongeren (met een taalcursus Spaans, accommodatie, activiteiten & excursies inbegrepen) of voor een taalreis voor volwassenen. Veel taalscholen hanteren namelijk voor het programma voor volwassenen een minimum leeftijd van 16 jaar. Welke taalreis voor jou het meest geschikt is, hangt af van jouw persoonlijkheid. Wij hebben een speciale pagina waar je meer kunt lezen over de verschillen tussen de taalreizen voor jongeren- en volwassenen. Wil je graag met het hele gezin Spaans gaan leren? Daarvoor zijn er speciale taalreizen voor gezinnen! Ben je juist al gevorderd en geef je zelf Spaanse les, dan kun je eens kijken naar de taalreizen voor leraren.

Wat kun je na je Spaanse taalreis allemaal gaan doen?

Na een taalcursus in Latijns-Amerika of in Spanje kiezen veel mensen ervoor om zelf te gaan rondreizen. Een leuke manier om de kennis die je tijdens de taalreis hebt opgedaan direct toe te passen!

Heb je advies nodig om een goede keuze te maken? Aarzel dan niet ons even te bellen, te mailen of een berichtje te sturen via de chat op de website! Ook kun je bij ons terecht voor taalreizen voor andere talen!

lees verder »
Volwassenen
>
Jongeren
>
Leraren
>
Gezinnen
>
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE