SGR

Taalreizen voor iedereen, het hele jaar door!

Wil jij een onvergetelijke tijd in het buitenland beleven, tijdens vakantie of tussenjaar? Wil je je carrière een boost geven, je goed voorbereiden op een tentamen of je (wereld)reis extra interessant maken door met de bevolking in hun taal te kunnen praten? Of wil je gewoon jezelf verder ontwikkelen en hou je van talen leren? Kies dan voor een taalreis met StudyTravel! Ons gepassioneerde team organiseert graag een onvergetelijke taalreis voor je!

StudyTravel  sinds 1993:

ruim 30 jaar ervaring
  persoonijk advies van professionele adviseurs
 het StudyTravel-team is gepassioneerd over taalreizen: maak gebruik van onze expertise!
 onafhankelijke organisatie met objectief advies
de beste taalscholen tegen de beste prijs
 lid SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden)

Laat je inspireren en goed informeren:

op onze informatiedagen: geef je hier op
op ons kantoor: maak een afspraak
via teams- of telefonische gesprekken

Je taalreis wordt een succes als jouw verwachtingen kloppen met de werkelijkheid. Dus durf te vragen! Natuurlijk kun je al je vragen ook mailen maar een persoonlijk gesprek levert vaak meer op.

Al onze medewerkers hebben lange tijd in het buitenland gewoond. Wij weten wat een unieke ervaring het kan zijn en gunnen iedereen de onvergetelijke herinneringen die we zelf ook hebben gemaakt. 

Kom langs!

Laat je inspireren!

Informatiedag taalreizen naar het buitenland
Tussenjaar?

Ontdek de wereld en jezelf!

Tussenjaar, gapyear of examencursussen

Kom jij ons team versterken?

vacature StudyTravel Taalreizen
Daarom StudyTravel

Geen inschrijfgeld
Je betaalt bij StudyTravel nooit inschrijfgeld

Aanbetalen
Pas nadat je de reisbevestiging hebt ontvangen

SGR Garantie
We zijn lid van de SGR: dus geen financieel risico

Alle informatie
Uitgebreide Nederlandstalige reisinformatie

Eindexamen Garantie
Eindexamen-garantie voor scholieren en studenten

Ervaringen

Fantastische Taalreis New York
Banner
Banner

Populaire bestemmingen

Extra (medische) zorg tijdens een taalreis Spaans

Heb jij dagelijks medische zorg nodig en zou je graag Spaans willen leren in Spanje? Dan helpen wij je graag op weg. In Barcelona kun je met hulp van een Nederlandse verpleegkundige een fantastische taalreis maken. Lees hier de blog van Fien en Debbie over de taalreis van Fien.

Ook andere “hindernissen” nemen wij graag samen met jou. Heb je bijvoorbeeld een aangepaste kamer nodig, of ben je dyslectisch: neem contact op en wij kijken met jou wat, waar en hoe we het mogelijk gaan maken.

Taalcursus Engels in Bristol

Bristol is wellicht niet zo bekend maar het is een bruisende universiteitsstad. Engels leren gaat hier bijna vanzelf want behalve op de internationale taalschool, zijn hier in de stad niet veel buitenlanders. Je woont, studeert en leeft hier echt tussen de Engelsen. Tijdens je taalcursus Engels in Bristol mag je gebruik maken van de faciliteiten van de universiteit. Het contact met Engelse studenten wordt dan ook makkelijk gelegd. De minimum leeftijd voor de taalcursussen Engels is 16 jaar. Je verblijft in een gastgezin, residentie of gedeeld appartement. Ga je Engels leren in Bristol dan beleef je ongetwijfeld een onvergetelijke tijd.

De beste bestemming?

Er zijn veel populaire bestemmingen te noemen maar wat is de ideale bestem- ming voor jou? Om daar achter te komen is het belangrijk te weten wat het doel is van je taalreis. Wat verwacht je ervan? Wij helpen je graag om dé bestemming voor jou in ons programma te vinden.
Kom daarvoor eens langs op één van onze informatiedagen. Je ontmoet dan ons team, kunt al je vragen stellen en wie weet, ontmoet je ook mede-cursisten!
Liever op een andere dag langskomen? Maak dan een persoonlijke afspraak zodat we alle aspecten van jouw taalreis kunnen doornemen.

Reviews Image

Ook zo benieuwd hoe het andere cursisten vergaan is op hun taalreis? Lees hier hun ervaringen.

Aanbiedingen Image

Kijk hier voor kortingen voor jouw taalreis!

Vragen? Image

Heb je zin om op taalreis te gaan en zit je nog boordevol vragen? Lees hier heel veel antwoorden of neem even contact op!

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes